Informationssäkerhet och IT-ledning Tech & Digitalization - Stockholm Vill du arbeta i Sveriges tyngsta säkerhetsskyddsteam?

IT-säkerhetsarkitekt – Säkerhetsskyddade system

Kan du bygga system som håller de utländska underrättelsetjänsterna ute?

Weop AB har sitt ursprung i militära säkerhetstjänsten och vi bygger mycket säkra IT-system åt myndigheter och företag med höga säkerhetskrav. Detta gör vi på nivåerna från Begränsat Hemlig upp till Kvalificerat Hemlig.

Nu söker vi en ny vass kollega med några års erfarenhet och som vill utvecklas tillsammans med oss i vårt erfarna team av säkerhetsspecialister.

Hos oss kommer du att få arbeta med att:

  • Leda utformningen av mycket säkra IT-system utifrån Försvarsmaktens Krav på säkerhetsfunktioner i IT-system – KSF 3.1.
  • Konsultera och dokumentera arkitekturer och system.
  • Dokumentera kravuppfyllnad.

Vi söker dig som har:

  • Hög analytisk förmåga, samt hög förmåga att uttrycka dig i skrift.
  • Erfarenhet av metoder för att utforma mycket säkra IT-system.
  • Lämplig akademisk examen eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

Då våra kunder efterfrågar hög kvalitet är det särskilt uppskattat om du har erfarenhet av arbete på myndighet och/eller i finansbranschen med utformandet av säkra system. Utöver detta är det meriterande om du har kunskaper och erfarenhet om Försvarsmaktens Krav på säkerhetsfunktioner i IT-system – KSF och/eller erfarenhet från projekt för att skapa IT-system för hantering av säkerhetsskyddsklassificerad information.

Bra att veta:

Arbetet kräver att du är svensk medborgare och klarar en säkerhetsprövning inklusive en registerkontroll i bland annat Polisens belastnings- och misstankeregister.

Du är varmt välkommen att kontakta vår VD John Daniels på telefonnummer 072-727 79 54 alt john@weop.se vid frågor.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Omfattning: Tillsvidare

Startdatum: Omgående

  • Stockholm